32 personen: Kampeerboerderij Groningen du263

February 2nd, 2012 by Leave a reply »

Kampeerboerderij Groningen du263 in Emsland voor 32 personen

Kampeerboerderij Groningen in Emsland voor 32 personen

Deze kampeerboerderij Groningen ligt in Emsland Duitsland. Dit gebied grenst aan de provincie Groningen. Als u een huisje voor uw groep zoekt in Groningen, kijk dan even hiernaar. U bent vlakbij Groningen, maar toch op een uniek plekje. U hoeft hier niet ‘verder’ voor te rijden dan als u een groepsaccommodatie in Groningen zou bezoeken. De afstand zal niet veel groter zijn dan andere groepsaccommodaties in Groningen. Deze kampeerboerderij Groningen huurt u al voor 13,50 euro per persoon per nacht als u een weekendje 2 nachten met 32 personen in dit huis verblijft.

Als u een kampeerboerderij Groningen zoekt, kijkt u eens naar deze groepsaccommodatie, op 49 km afstand van de grens bij Stadskanaal Groningen. Emsland grenst aan Groningen en Drenthe. Dus een groepsaccommodatie bij Groningen in Emsland ligt niet verder weg dan een groepsaccommodatie Groningen. En het mooiste is dat u eens ‘iets anders’ doet dan dat eeuwige ‘weekendje weg in Nederland’. Als u namelijk een groepsaccommodatie in Groningen zoekt, hoeft u niet verder te rijden om in deze groepsaccommodatie 49 km van de grens bij Groningen te verblijven in Emsland.

Kampeerboerderij Groningen du263 heeft een mooie inrichting.

  • grote recreatiezaal, met eettafels en -stoelen
  • 2e zitkamer/clubruimte
  • 2 aparte groepsruimtes, met tafelvoetbal, tafeltennis en biljard
  • grote goed ingerichte keuken
  • 6 slaapkamers met stapelbedden (1×2, 1×4, 3×6 & 1×8 persoons)
  • 2 grote sanitaire ruimtes met in totaal 6 douches en 4 toiletten.

Om groepsaccommodatie Groningen du263 heen is een groot terrein met veel kinderspeeltoestellen en speelveldjes. De groepsaccommodatie heeft een groot stuk grond om het huis heen met voetbalveld, kampeerveldje, barbecueplaats en groot afdak voor buiten-activiteiten.


recreatieterrein met speeltoestellen

Kampeerboerderij Groningen du263 | Gelegen in Emsland

Emsland heeft een uniek karakter. Op uw fiets- en wandeltochten komt u langs de meest uiteen lopende plekjes. Mooie routes brengen u langs kleine dorpjes en door uitgestrekte bossen en landerijen. De vele kanalen, beken en meren van de regio garanderen een uitgebreid scala aan watersport faciliteiten. U logeert in groepsaccommodatie Groningen in het midden hiervan!

groepsaccommodatie_groningen_emsland01


CONTACTFORMULIER

Vul hier uw aanvraag in. Vul ook het aantal personen en de huurperiode in. Wij nemen snel contact met u op.

LET OP: kijk ook in de spambox!!

Comments are closed.